Financování BYDLENÍ bezpečně, s rezervou a bez stresu

Jak nastavit dobu splácení, je úroková sazba to nejpodstatnější při výběru banky a budou pro mě a mou rodinu měsíční splátky únosné?

Vydáno: 20. 5. 2021

Při zařizování vlastní střechy nad hlavou vyplývá také řada otázek. Není divu. My u nás chápeme, že lidé neřeší nákup nemovitosti každý den. Při vhodném naplánování osobních a rodinných financí, budování dostatečné rezervy a nastavení splátek adekvátně vzhledem k příjmům se vyhnete zbytečným obavám a ušetříte nemalé peníze. 

Jak ale vědět, kde mi dají nejlepší podmínky, jak si mám nastavit měsíční splátky a jak se zajistit proti neschopnosti splácet? Nemusíte mít zbytečné stresy, protože tato tematika je naším denním chlebem a rádi vám pomůžeme naplánovat si vlastní cíle tak, aby byly nejenom dosažitelné, ale také abyste se vyhnuli zbytečným přešlapům a ušetřili hromadu času. My už dneska totiž víme, že pouze pěkná úroková sazba na bezpečné financování bydlení nestačí. Roli hrají také další proměnné a na tyto je dobré se rovněž zaměřit. 

Jak to celé funguje? Na osobní schůzce se pobavíme o vaší představě o bydlení, uděláme si přehled o vaší celkové finanční situaci a připravíme řešení, jak efektivně dosáhnout stanoveného cíle. Naše klienty chráníme před zadlužováním se na celý život a myslíme i na situace, které mohou být finančně nepříznivé, zároveň tvoříme rezervy a pomáháme s výběrem vhodné varianty financování. 

Nebojte se na nás obrátit a domluvit si nezávaznou informativní schůzku, kde se dozvíte všechny důležité informace.

Těšíme se na Vás!